Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedhi,
Tansah kelingan awan bengi,
Mung biso telfon marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku,
Mergo adoh jarak sliramu,

Mendem kangen njroning atiku,
Soyo jeru mung telfon sliramu,
Mendem kangen pengen ketemu,
Nadyan sak kedep wes marem atiku,

Mendem kangen njroning atiku,
Nambah jeru mergo tresnoku,
Mendem kangen pengen ketemu,
Nadyan sedelo wes adem atiku,

Abot rasane nandang kangen ati,
Mergo tresnoku sing gedhi,
Tansah kelingan awan bengi,
Mung biso telfon marang sliramu,
Gawe tombo kangen rinduku,
Mergo adoh jarak sliramu,

Mendem kangen njroning atiku,
Soyo jeru mung telfon sliramu,
Mendem kangen pengen ketemu,
Nadyan sak kedep wes marem atiku,

Mendem kangen njroning atiku,
Nambah jeru mergo tresnoku,
Mendem kangen pengen ketemu,
Nadyan sedelo wes adem atiku,
Nadyan sedelo wes marem atiku…

Sumber: Nulis sinambi midangetaken lagu… *lawas

Mau dapat bonus PULSA modal dengkul, segera daftar di Can-dy.com Gratisss…

Iklan